LIJST VAN CREATIEVE MARKTEN IN VLAANDEREN - 2019

laatste update: 01/04/2019

Hoi bezoeker!

Eerst een beetje uitleg. Ik zocht mezelf vaak suf naar leuke marktjes in België (Vlaanderen eigenlijk) om aan deel te nemen. Er zijn er genoeg, maar er is niet echt een overzicht. Natuurlijk is er de groep Ambachtenmarkten op Facebook en die is echt super. Maar alles staat er - onvermijdelijk! - door elkaar. Daarom dacht ik: als ik het nu eens gewoon zelf doe? Et voilà, ondertussen is dit al de 3de lijst met creatieve marktjes die ik maak. 

Wees alsjeblief mild met kritiek :-). Ik wil zeker niet zeggen dat deze lijst volledig is of beter dan alles wat anderen doen. Ik wil ook niet bewust onder iemands duiven schieten of ongewenste reclame maken. Om maar te zeggen: mijn bedoelingen zijn zuiver :-). Bovendien kruipt er heel erg veel tijd in zo'n lijst, waardoor het niet eenvoudig is ze te allen tijde picobello up to date te houden. 

praktisch
De marktjes die ik zelf al terugvond, staan gerangschikt per provincie, per maand en dan op datum.
Behalve regelmatig terugkerende markten, die staan bovenaan bij hun provincie.
 Je vindt telkens de gemeente, naam van de markt en contactgegevens. Voor alle andere info sta ik niet in! Marktjes waarvan ik weet dat ze volzet zijn of geen inschrijvingen meer aannemen, staan in cursief. Laatste nieuwe toevoegingen staan in een kleurtje.
Wil je dat jouw markt opgenomen wordt in de lijst of er net uit verwijderd wordt? Heb ik een fout gemaakt? Geen probleem! Stuur mij een mailtje op alexia@homemadebylex.be met als onderwerp 'aankondiging markt' en laat het mij even weten.

Reacties